Over Heyninck

"Reeds 3 generaties zorgen wij voor gezellige warmte in huis"

Het begon allemaal rond 1947 toen Gusta en Paul Heyninck een "stovenwinkel" begonnen in Waasmunster. Moeder Gusta profileerde zich als een echte zakenvrouw en vader Paul nam de technische kant voor zijn rekening.

Begin jaren 70 kwamen Hugo Heyninck en zijn echtgenote Christiane aan het roer. De zaak floreerde en verhuisde naar de Hoogstraat 75. Al gauw werd de toonzaal te klein en werd er bijgebouwd en uitgebreid.

Ondertussen begon bij dochter Gracy de kachelmicrobe ook al te werken en in 2003 heeft zij, samen met haar man Philip, de zaak overgenomen. Samen met een bekwaam team medewerkers, staan zij garant voor de volgende generatie "gezellige warmte in huis".

In onze ruime toonzaal staan meer dan 150 modellen haarden en kachels op allerlei brandstoffen; ook massieve speksteenkachels vindt u hier terug.

Samen met u zoeken wij naar de gepaste oplossing voor het plaatsen en afwerken van uw toestel. Ook voor schouwproblemen kan u bij ons terecht: zowel sanering van een bestaande schouw als het plaatsen van een totaal nieuw rookkanaal is voor ons niet onbekend.

Wij werken  ook nauw samen met een professioneel afwerkingsbedrijf voor omkasting van hout-en gashaarden, alsook meubilair op maat. Zowel modern, tijdloos als klassiek al dan niet gecombineerd met natuursteen ! Ook ontwerp in 3 –D mogelijk na plaatsbezoek.

Vakmanschap, zin voor kwaliteit en een goede service zijn hier nog altijd de voornaamste troeven!

Bekijk tevens onze video!